WELLNESS & SPA CENTAR CENTRAL

BEAUTY – WELLNESS & SPA CENTAR CENTRAL

 

Zatvorite oči, slušajte svoje tijelo, ukrcajte se na putovanje osjetilima… Beauty segment Wellness & SPA centra obuhvaća tretmane koji će vašem tijelu vratiti energiju.

Uz masaže, anticeulitni program, njegu lica, njegu ruku i nogu te solarij doživjet ćete neodoljiv osjećaj opuštenosti i zdravlja…

SPA OAZA – WELLNESS & SPA CENTAR

 

Nezaboravno iskustvo u SPA oazi pružit će vam finska sauna, turska kupelj i neodoljivi relax-room. Ovdje ćete doživjeti različite mirisne esencije u umirujućoj atmosferi vodene pare i visoke temperature.

Finska sauna

Tradicija finske saune stara je već 2000 godina. Proširila se diljem svijeta zbog ljekovitog  i blagotvornog utjecaja na duh i tijelo. Blagodati saune na vaše zdravlje i ljepotu su očuvanje zdravlja srca i krvnih žila, jačanje imunološkog sustava i oslobađanje tijela od štetnih tvari i toksina.

Turska kupelj

Nakon finske saune najbolji odabir je turska kupelj gdje visoki postotak vlažnosti otvara dišne puteve, čisti pore i najboja je priprema za dubinski piling tijela.

Relax room

Opustite se nakon boravka u saunama u našoj relax sobi, uživajte u trenutcima tišine…

FITNESS – WELLNESS & SPA CENTAR CENTRAL

 

Fitness centar funkcionalan je prostor površine 178 m2. Namijenjen je svim posjetiteljima Franšiznog centra BiH, pored gostiju hotela i svima onima koji žele biti u dobroj formi te imati skladno i lijepo razvijeno tijelo.

Na raspolaganju su kvalitetni magnetno-programski trenažeri tipa de lux (posebno atraktivni za žensku populaciju za prevenciju celulita i osteoporoze), trake za trčanje, orbitreci, bicikla, stepovi za aerobik, power plate, bench klupa te pek dek (lat machine).

Svi proizvodi iz oblasti fitness opreme posjeduju odgovarajući certifikat. Uz stručnu pomoć educiranih trenera i formiranje posebno prilagođenog programa za vas dobit ćete vrhunsku uslugu i ostvarit željene rezultate.

BAZEN – WELLNESS & SPA CENTAR CENTRAL

 

Dopustite si božansku ugodu i vratite se u element iz kojeg izvire život. Osjetite ljekovitu učinkovitost vode dolaskom na naš zatvoreni bazen koji se proteže na površini 500 m2 i nudi različite aqua programe kako za odrasle tako i za razigrane mališane koji će uživati u dječijem bazenu.

Uživajte u terapeutskom djelovanju jacuzzija koji se nalazi u sklopu bazena, čije će mlaznice Vaše tijelo osloboditi napetosti i pružiti vam nezaboravnu ugodu. Za najmlađe organiziramo pohađanje škole plivanja za djecu od 5 do 12 godina, utorkom i petkom od 17 do 20 sati.

Kako Vam možemo pomoći?

Za bilo kakve prijedloge, sugestije ili komentare budite slobodni kontaktirati nas.

Želite biti naš franšizni partner?