Drugi o nama

Unatoč vrlo složenim vremenima u kojima živimo te usprkos gospodarskoj krizi koja već nekoliko godina vlada na našim prostorima, mišljenja sam da je uspješna suradnja između naših dviju frmi primjer koji bi mogao mnogima poslužiti. Pristupom poslu koji je obostrano uvijek bio izuzetno profesionalan ali uvijek iskren, prijateljski i krajnje korektan, siguran sam da smo stvorili odnose koji garantiraju dugu i sigurnu budućnost našoj suradnji. Pored poslovnih aktivnosti i uspjeha koje Economic postiže na poslovnom planu, mi u Ivanićplastu izuzetno cijenimo aktivno sudjelovanje vaše tvrtke u društvenoj zajednici i okruženju kojim potičete društveno korisni rad i odgoj mladih generacija i tu nastojimo slijediti vaš primjer.

Vitomir Klasić
generalni direktor, Ivanićplast

Prvi kontakti između Economica i Hidroinženjeringa ostvareni su u martu 2000. godine. Pored dobrih komercijalnih uvjeta, Economic nam je dao dodatnu podršku: servis, marketing, inventar itd. Hidroinženjering je 2005. godine, uz nesebičnu podršku i poklon projekta od Economica, započeo, a 2006. završio izgradnju prodajnog salona Tehno centar, nadomak Banjaluke. Economic se, zajedno s nama, uključio u sve faze, od izbora dobavljača i izvođača, pa do opremanja objekta i popunjavanja robom. Sve ovo govori o veličini Economica, vlasnika i njegove porodice, koji imaju snagu i viziju da se nose sa nepredvidivim vremenima i pritom razvijaju svoje poslovanje pomažući drugim preduzetnicima i kompanijama.

Goran Ivaniš
Direktor, Hidroinženjering & Economic

Povjerljiv, stabilan, kreativan partner i uvoznik na Nizozemsko i Belgijsko tržište. Kroz Economic ostvarujem svoju kreativnost koja za posljedicu ima stvaranje novih modela namještaja. Brzo dizajniranje i ponuda novih modela, čini nas liderma na tržištu.

Jeroen Rutting
Direktor, Badkamer, Nizozemska

Economic je jedna od rjetkih firmi u BiH koja ima sustavno uređeno poslovanje. Kroz svoje 25. godišnje poslovanje uvijek je imala viziju, vremenski postavljenu za jučer, danas, sutra. Kvalitene franšize na domaćem tržištu, izvozna i proizvodna orjentiranost čini poslovanje s Economicom ugodnim i kvalitetnim. Partnerski, sigurno i dugorčno, inačice su koje krase poslovanje Economica, a mi, dugogodišnji partneri, imali smo mnogo prilika to i doživjeti.

Eldin Bajramović
Menadžer prodaje i marketinga, Kolektor LIV

Tražite odgovornog poslovnog partnera za uspješne poduhvate? Kontaktirajte nas!