O nama

Tijekom 33 godine postojanja i ulaganja u ljudske, tehničke i materijalne resurse Economic d.o.o. Vitez postao je jedna od najpoznatijih trgovačkih kuća u BiH, koja već 20 godina posluje prema certificiranom sustavu.

Temeljna djelatnost tvrtke Economic je trgovina tehničkom robom, proizvodnja opreme za interijere i pružanje usluga. Jedan od najznačajnih projekata poduzeća je izgradnja franšizne mreže na tržištu BiH i zemalja u okruženju. Razgranata prodajna mreža od 50 franšiznih prodavaonica širom BiH nudi kompletan asortiman elektro, vodo i termo instalacija, te ostalo za uređenje vašeg doma.

Višegodišnje uspješno radno iskustvo 2003. god. rezultiralo je pokretanjem proizvodnje visoko kvalitetnog kupaoničkog namještaja i kuhinja po mjeri, čime su postali jedinstveni i prepoznatljivi po zaokruženom i optimiziranom proizvodnom procesu u BiH i šire. Izgradnjom branda FRAMINI koji promovira kupaonički namještaj i kuhinje po mjeri Economic je napravio korak više osvojivši titulu lidera među trgovačkim kućama. Kvalitetno i moderno dizajniran kupaonički namještaj Framini, ukras je svake kupaonice koja ujedno pruža funkcionalne i estetske vrijednosti. Sklad dizajna i ljepote življenja samo su neki od razloga zašto imati upravo ovaj program u svom domu.

Vizija: Biti jedna od vodećih kompanija u ponudi kupaoničke opreme i kuhinja u zemljama regije.

Misija: Kvalitetom proizvoda, povoljnom cijenom i kompletnim servisom sačuvati postojeće i pridobiti povjerenje novih klijenata.

Economic je u mogućnosti odgovoriti na svaki vaš zahtjev i realizaciju ideja u najkraćem roku, s ciljem da kupaonički namještaj i kuhinje po mjeri vjerno reflektiraju vaš stil i želju za elegancijom i udobnošću.

Osnovni cilj poduzeća je kvalitetan proizvod i zadovoljan kupac te shodno tome poduzeće se trudi ukazano povjerenje svojih kupaca opravdati pružanjem pogodnosti putem kartice pogodnosti Economic čime su privilegirani u lancu trgovina, servisnih i uslužnih objekata članica.

Korektan partnerski odnos prema dobavljačima, prilagodljivost potrošačima, kvalitet u radu i stalni rast i razvoj samo su neki od čimbenika poslovne filozofije Economica.

 

Economic d.o.o. Vitez

Poslovni centar 96

p.p.71

72250 Vitez

Bosna i Hercegovina

Centrala: +38730718333, fax 713748

e-mail: info@economic.ba

www.economic.ba

 

PDV Broj: 236068280000

ID Broj: 4236068280000

Porezni broj: 19070003

Reg. broj upisa: 51-01-0062-09 Općinski sud Travnik

Kako Vam možemo pomoći?

Za bilo kakve prijedloge, sugestije ili komentare budite slobodni kontaktirati nas.

Želite biti naš franšizni partner?