SinMax Garniture

Dnevna soba, kao središte okupljanja u svakom domu, idealna je za prezentiranje osobnog stila. BOLOGNA, u štofu visokog kvaliteta, je garnitura koja dominira prostorom i privlači pogled, a osvaja beskompromisnom udobnošću.

Dvostruki sloj kvalitetne HR pjene položen na val opruge garantuje iznimnu udobnost. Posjeduje sanduk za odlaganje, te se jednostavno izvlači u ležaj.

Garnitura je podignuta na efektne metalne noge za jednostavno održavanje, te predstavlja odličan omjer cijene i kvalitete sa svim navedenim karakteristikama.

Dimenzije ležaja nakon izvlačenja (191x120cm)

Jedinstvena, moderna garnitura NOEL II dizajnirana je tako da sačuva ekstremnu eleganciju, dok istovremeno pruža pravi ugođaj udobnosti. Okvir garniture izrađen je od PU umjetne kože, dok su svi ostali dijelovi ( sjedište, naslon, rukonaslon ) izrađeni od 100% prave kože debljine 0.9-1.1 mm.

Jednostavnim potezom izvlači se u ležaj , te posjeduje sanduk za odlaganje. Visoke i moderne metalne noge upotpunjuju luksuzan izgled garniture.

Ugaona garnitura SPEEDWAY svojim kvalitetom zadovoljit će i najzahtjevnije kupce. Posjeduje funkciju pomičnih naslona za glavu, sanduk za posteljinu, te se jednostavnim potezom razvlači u udoban ležaj. Dvostruki sloj visokokvalitetne HR pjene položen na val opruge uz dodatno proštepano sjedište kroz sredinu garantuje iznimnu udobnost. Atraktivan i funkcionalan dizajn čini ovu garnituru idealnim rješenjem za Vaš novi dom.

Funkcija razvlačenja : DA

Odabir boje po želji : DA

Sanduk za posteljinu : DA

Materijal : Štof

Ovisno o stilu u kojem želite urediti svoju dnevnu sobu, bezvremenski kožni namještaj može se uklopiti u svaku- od rustikalnog do modernog stila uređenja. Široka ponuda garnitura u različitim bojama prave kože može se kombinirati s različitim programima regala i stvoriti idealnu dnevnu sobu.

Odabir boje po želji: Da
Sanduk za posteljinu: Da
Materija: Štof / Eko-koža / Kombinacija štof / eko-koža

Ukoliko tražite prostran i moderan ugao koji će biti središnje mjesto okupljanja vaše porodice i prijatelja, ugao Maxi je pravi izbor. Prostran, izrađen od materijala visoke kvalitete, za podiznim mehanizmom koji će ga jednim potezom pretvoriti u ležaj.

Eddi ugaona garnitura zadovoljava sve one koji vole sofisticiran dizajn i vrhunsku izradu uz maksimalnu udobnost. Garnitura posjeduje spremnik za posteljinu, a i pomoćni krevet koji će omogućiti da se Vaši gosti osjećaju bezbrižno u Vašem domu.

Cijela obitelj moći će se opustiti na sjedećoj garnituri Gemini, jer je izuzetno prostrana. Izrađena je od visokokvalitetne pjene i valovitih opruga, te ce Vam sigurno pružiti vrhunsku udobnost i dobro raspoloženje. Garnitura posjeduje i dodatni ležaj, tako da nikada nećete biti u dilemi gdje smjestiti svoje goste.

Budite jedni od prvih koji ce imati tu cast da posjeduju model koji je dobitnik GERMAN AWARD DESIGN 2020 nagrade za najbolju sofu.

Cijela obitelj moći će se opustiti na sjedećoj garnituri SIDE, jer je izuzetno prostrana. Izrađena je od visokokvalitetne pjene i valovitih opruga, te će Vam sigurno pružiti vrhunsku udobnost i dobro raspoloženje.

Garnitura Side nema opciju ležaja.

Cijela obitelj moći će se opustiti na sjedećoj garnituri PAGE, jer je izuzetno prostrana. Izrađena je od visokokvalitetne pjene i valovitih opruga, te će Vam sigurno pružiti vrhunsku udobnost i dobro raspoloženje.

Garnitura PAGE nema opciju ležaja.