Projektiranje i dizajniranje namještaja po mjeri

Jedan od ciljeva Economica je uspjeh mjeriti zadovoljstvom kupaca. Poslovna filozofija temelji se na kvaliteti, a široka ponuda roba iz asortimana podrazumijeva i svjetski renomirane dobavljače čija imena su garancija kvalitete proizvoda.

U sklopu svoje ponude, Economic nudi vrhunski dizajnirane kuhinjske elemente koje možete, po svojoj volji i uz besplatnu pomoć, kombinirati u kuhinju svojih snova. Kuhinja kao centralni dio svakog doma, mjesto gdje se obitelj svakodnevno okuplja i druži, zaslužuje posebnu pažnju, kako sa stanovišta dizajna, tako i sa stanovišta funkcionalnosti.

Rezultat takvog razmišljanja su kuhinjski elementi koje Framini danas nudi, proizvedeni po najvišim standardima i obrađeni uz korištenje vrhunske tehnologije, s korpusima od najkvalitetnije iverice, čvrstim i kvalitetnim okovima, te izuzetno kvalitetnim plastificiranim MDF frontama.

Economic galerija smještena na oko 1600 m2 drugog kata Franšiznog centra BiH nudi potpuno uređene kuhinje i kupaonice, počevši od zidnih i podnih pločica pa do tuš- kabina i kada te kuhinja. Economicovi projektanti na osnovu želje kupca, u programu za projektiranje sklopiti će 3D prikaz vaše buduće kupaonice/kuhinje s potrebnom infrastrukturom. Ukoliko ponuđeno rješenje kupaonice/kuhinje zadovolji potrebe kupca u rekordnom roku se isporučuje na kućnu adresu, a u cijenu su uračunati prijevoz i montaža.

Za više informacija se obratite na tel. +387 (0) 30 718 412 ili galerija@economic.ba.

furniture-998265_1920
Projektiranje i dizajniranje kontakt
Projektiranje i dizajniranje namještaja po mjeri
+387 30 718 412
Kako Vam možemo pomoći?

Za bilo kakve prijedloge, sugestije ili komentare budite slobodni kontaktirati nas.

Želite biti naš franšizni partner?