Gastro ponuda

Restoran Central

 

Ako želite proširiti svoje gurmanske doživljaje svakako posjetite restoran Central hotela koji se nalazi na trećem katu Franšiznog centra BiH. Udobnost i ugodna atmosfera, profesionalnost i ljubaznost osoblja uz nezaobilazne gastronomske užitke i delicije vrhunac su ponude našeg restorana. U ponudi su vrhunski gastronomski specijaliteti, domaća i internacionalna jela kvalitetno pripremljena i profesionalno poslužena te novi kulinarski trendovi, a meso, mlijeko, jaja i povrće iz eko uzgoja garancija su za užitak u zdravoj hrani.

U svakodnevnoj ponudi možete naći široku lepezu nacionalnih jela, ali i gostovanja najpoznatijih europskih i orijentalnih kuhinja, bogati jelovnik hladnih i toplih jela, salata, te nadaleko poznatih slastica i visokokvalitetnih vina. Svi proizvodi restorana Central su proizvedeni u skladu s HACCP sustavom.

Pizzeria Central

 

Pizzeria Central pripravlja pizze u specijaliziranoj peći, sendviče, hladne plate, domaća jela, tjestenina te uvijek svježe salate i napitke. Ugodni ambijent pizzerije Central dat će dodatnu vrijednost vašem boravku i uživanju u izvrsnim jelima.

Cilj nije samo služiti kvalitetnu hranu, nego stvoriti ambijent koji će vas ponovno vratiti i učiniti vas stalnim gostom. Pizzeria Central će zadržati kvalitetu pizza, tjestenine, salata i ostale hrane uz korektnu i ljubaznu uslugu u prijateljskom ambijentu, na prvom katu Franšiznog centra BiH. Svi proizvodi pizzerie Central su proizvedeni u skladu s HACCP sustavom.

Pivnica Central

 

Kako bi ponuda gastro i ugostiteljskih sadržaja u Franšiznom centru BiH bila upotpunjena otvorena je pivnica Central.

Pivo je biološki uravnotežen proizvod, pa se s pravom drži tekućom hranom. Pored velikog izbora različitih piva, svim posjetiteljima nudimo i veliki izbor ostalih toplih napitaka, bezalkoholnih i žestokih pića. Ova pivnica nudi svojim gostima opuštenu i ugodnu atmosferu, uz odabranu glazbu i uvijek uslužno i ljubazno osoblje.

Slastičarna Central

 

Slastičarna Central nudi najbogatiju i najkvalitetniju ponudu torti, kolača i slastica za razne prigode (rođendane, krštenja, pričesti, krizme, vjenčanja, godišnjice i sl.) Neodoljiv izbor delicija oduševit će vas svojim okusom, dekorativnim izgledom i kvalitetom kolača koje ljubazno osoblje svakodnevno prezentira. Pored poslastica u ponudi su i razne vrste osvježavajućih i toplih napitaka.

Naš glavni recept je kvaliteta, a imperativ zadovoljan i stalni gost. Cilj nam je svakodnevno unaprijeđenje usluga kao bi posjetitelji i vjerni kupci uživali u kvaliteti i raznolikosti. Svi proizvodi su isključivo od prirodnih sastojaka u skladu s HACCP sustavom.

Svoje povjerenje uistinu možete povjeriti vještim rukama naših djelatnika. Posjetite nas u prizemlju Franšiznog centra BiH, u sklopu objekta pivnice Central ili iskoristite priliku narudžbe kolača na kontakt telefon 030/718-496.

Kako Vam možemo pomoći?

Za bilo kakve prijedloge, sugestije ili komentare budite slobodni kontaktirati nas.

Želite biti naš franšizni partner?