Framini

Reference

Segment proizvodnje namještaja obuhvaća i opremanje interijera. Najznačajnije reference su kompletno uređenje trgovina, izložbenih prostora, ugostiteljskih sadržaja i sl.

Uz namještaj nudimo i projektiranje, zadovoljavajući najzahtjevnije želje kupaca, kreirajući proizvode koji zadovoljavaju kriterije modernog dizajna te maksimalne funkcionalnosti i trajnosti.

Kako bi kupci dobili što bolji uvid i dojam o tome kako će izgledati njihov prostor, nudimo i 3D prikaz prije samog početka proizvodnje. Pored toga, nudimo vam preciznu izmjeru, dostavu i ugradnju, te ostale završne radove.

U  kratkom  vremenskom razdoblju postigli smo zavidan uspjeh u ovoj branši što možemo potkrijepiti činjenicama o opremanju uglednih objekata. Naši klijenti i partneri garancija su naše kvalitete, a ujedno i motivacija za daljnji napredak i razvoj.

Posjetite našu Galeriju kuhinja i kupaonica FRAMINI, na II. katu Franšiznog centra BiH, a za više informacija na raspolaganju vam stoji naše ljubazno osoblje putem telefona 030/718-412 ili e-mail adrese galerija@fcbih.com.

design. quality. framini.

Copyright © 1987 - 2019 Economic d.o.o. Vitez d.o.o. Vitez  
Učitavanje u toku