Tvrtka

Ljudski potencijali

Economic kao suvremeno poduzeće teži poslovnoj izvrsnosti u svakom pogledu. Kako bi se ostvarili kratkoročni, ali i dugoročni ciljevi Economic je orijentiran na stalno ulaganje u razvoj ljudskih potencijala kao jednog od ključnih faktora za rast i razvoj poduzeća. Posebna pažnja usmjerena je na način razvijanja, angažiranja i motiviranja uposlenika kako bi se na najbolji mogući način iskoristila mogućnost spajanja znanja, stručnosti i prakse.

Vrijedno je istaći i suradnju koju Economic ostvaruje sa sveučilištima i drugim odgojno-obrazovnim institucijama. Economic dugi niz godina nastoji studentima pružiti mogućnost izrade studije slučajeva, volontiranja, ali i obavljanja ferijalnih praksi te stipendiranja tijekom studija.  Svi novi uposlenici prolaze program upoznavanja poduzeća kako bi se omogućilo lakše snalaženje u ogranizaciji, jačanje zajedništva, motiviranosti i produktivnosti u organizaciji.

Pored toga, Economic se u društvenoj zajednici pojavljuje kao poduzeće poznato po svom društvenom angažmanu, učešćima na sajmovima vezanim za upošljavanje, različitim sponzorstvima, dobrotvornim akcijama te poticajima.

Stalno poboljšanje kad su u pitanju ljudski potencijali omogućeno je kroz periodična ispitivanja organizacijske klime, anketiranja zadovoljstva uposlenika te team building programe na razini poduzeća.

Sve navedeno dovoljan je razlog da je Economic u društvenoj zajednici prepoznat kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca koji svojim uposlenicima pruža ugodno radno okruženje, priliku za napredovanje u struci, sigurnost radnog mjesta i pozitivan ugled u poslovnom okruženju.

Copyright © 1987 - 2018 Economic d.o.o. Vitez d.o.o. Vitez  
Učitavanje u toku