Franšizni centar BiH

Hotel Central

Hotel Central smješten u Franšiznom centru u Vitezu nudi vam jedinstvenu priliku da na jednom mjestu iskusite mnogobrojne sadržaje koji će Vaš boravak učiniti nezaboravnim.

Pozicija Franšiznog centra u središtu gospodarske zone i neposredna blizina važnijih subjekata čini ovaj hotel idealnom destinacijom za sve one koji poslovno dolaze u Vitez ili putnike koji se žele ugodno odmoriti...

Kategoriziran je sa 4 zvjezdice te raspolaže sa 23 smještajne jedinice, 17 soba i šest apartmana. Ovaj u potpunosti klimatizirani hotel nudi elegantan i prostran interijer opremljen najsuvremenijim softwareom, mini barom, telefonom, priključkom za internet i kabelskom TV.

Prostrani i suvremeno uređeni sadržaji čine hotel idealnim mjestom za aktivan odmor i opuštanje. Sve prostorije odišu stilom i luksuzom, a osoblje je poznato po svojoj ljubaznosti i profesionalizmu.

U sklopu hotela Central nalazi se bogata ponuda sadržaja za kongresni business: kongresna dvorana s 350 sjedećih mjesta i svom suvremenom opremom te tri VIP salona različitih veličina. Ovi sadržaji pružaju mogućnost organizacije: kongresa, seminara, prezentacija, izložbi, modnih revija, sastanaka itd.

Posebno opremljen Wellness & SPA centar vrhunac je ponude hotela Central za sve one koji znaju vrijednosti rekreacije: zatvoreni bazen, fitness centar, solarij, jacuzzi, relax room, finska sauna, tursko kupatilo, pedikir/manikir, soba za masažu...

www.central.ba

Central d.o.o. Vitez
Tel.: 030/718-460
Fax: 030/718-461

Copyright © 1987 - 2018 Economic d.o.o. Vitez d.o.o. Vitez  
Učitavanje u toku