Framini

 

 

Kompanija Framini d.o.o Vitez je, iako mlada, tvrtka s bogatim poslovnim i proizvodnim iskustvom stečenim u sklopu poduzeća Economic d.o.o. Vitez. Rast i razvoj poduzeća Economic d.o.o. Vitez rezultirao je pokretanjem vlastite proizvodnje 2003. godine. Od 2009. godine vlastiti proizvodi pridruženi su brandu Framini. Danas, brand Framini prepoznat je kao brand kojemu su pridruženi proizvodi visoke kvalitete i modernog dizajna, koji uz to ispunjavanju i ključno obećanje branda - vrijednost za vaš novac. Tvrtka Framini d.o.o. Vitez od 2014. godine posluje kao samostalno poduzeće.
Bilo da se radi o prodajnoj ili uslužnoj djelatnosti odnos tvrtke Framini i naših partnera zasnovan je na povjerenju i izgradnji dugoročnih partnerskih odnosa. Ovakav pristup jasno ukazuje na filozofiju poslovanja, veličinu i snagu poduzetničke zamisli same kompanije. Osnova naše poslovne filozofije je: Povoljnije, kvalitetnije i ekspeditivnije od konkurenata ispuniti želje i potrebe kupaca, te osigurati vrhunski set post-prodajnih usluga.

Kompanija Framini d.o.o Vitez je, iako mlada, tvrtka s bogatim poslovnim i proizvodnim iskustvom stečenim u sklopu poduzeća Economic d.o.o. Vitez.

Rast i razvoj poduzeća Economic d.o.o. Vitez rezultirao je pokretanjem vlastite proizvodnje 2003. godine. Od 2009. godine vlastiti proizvodi pridruženi su brandu Framini. Danas, brand Framini prepoznat je kao brand kojemu su pridruženi proizvodi visoke kvalitete i modernog dizajna, koji uz to ispunjavanju i ključno obećanje branda - vrijednost za vaš novac.

Tvrtka Framini d.o.o. Vitez od 2014. godine posluje kao samostalno poduzeće. Bilo da se radi o prodajnoj ili uslužnoj djelatnosti odnos tvrtke Framini i naših partnera zasnovan je na povjerenju i izgradnji dugoročnih partnerskih odnosa. Ovakav pristup jasno ukazuje na filozofiju poslovanja, veličinu i snagu poduzetničke zamisli same kompanije.

Osnova naše poslovne filozofije je: Povoljnije, kvalitetnije i ekspeditivnije od konkurenata ispuniti želje i potrebe kupaca, te osigurati vrhunski set post-prodajnih usluga.

 

www.framini.ba

Framini d.o.o. Vitez
Tel.: 030/718-371

Copyright © 1987 - 2018 Economic d.o.o. Vitez d.o.o. Vitez  
Učitavanje u toku